O badmintonu víme vše, je to naše hra!

diskuze

e-shop

Yonex & Sportobchod finále play-off extraligy smíšených družstev 2011

Extraliga se blíží svému finále: o víkendu 9.-10. dubna se v tělocvičně ZŠ Vinoř utkají čtyři nejlepší týmy o mistrovský titul. Stane se vítězem Brno, Benátky, Meteor nebo Dobruška? Přijďte se podívat na bitvu o pohár mistrů ČR!

V semifinále Brno vyzve Meteor, Benátky hrají s Dobruškou

Program finálového víkendu naší nejvyšší soutěže smíšených družstev odstartují v sobotu semifinálová utkání. Proti sobě se postaví Sokol Veselý Brno Jehnice A a Sokol Meteor Praha Radotín A, druhou semifinálovou dvojici pak tvoří BK 1973 Deltacar Benátky nad Jizerou a Sokol Dobruška. Nedělní dopoledne nabídne "zápas útěchy" o třetí místo mezi poraženými semifinalisty, v neděli ve 13:00 pak odstartuje finále, jehož vítěz se bude moci těšit z titulu mistra České republiky.

V prvním semifinálovém utkání je favoritem družstvo Brna. Loňští mistři pomýšlejí i letos na celkové vítězství v soutěži. Pomoci jim k tomu mají polské posily: za Brno může nastoupil "polská Číňanka" Wang Linling, výborný deblista Lukasz Moren, a dále přední domácí hráči: Petr Koukal, Jan Vondra (jinými slovy: česká singlová jednička a česká singlová dvojka!), Lucie Havlová, Zuzana Pavelková nebo Stanislav Kohoutek. Meteor je outsiderem prvního semifinále, ale určitě nebude nastupovat na kurty se svěšenou hlavou: v základní části byl jen krůček od toho, aby proti Brnu bodoval, a mohl myslet dokonce i na vítězství. V domácím prostředí se budou opírat o výkony Pavla Drančáka, mistra ČR ve čtyřhře, Evy Titěrové, Hany Kollarové či sehrané deblové dvojice Josef Rubáš – Jaroslav Sobota.

BadmintonWeb.cz tipuje: Brno bude mít převahu ve dvouhrách, Meteor zaboduje pouze v párových disciplínách. Budou-li hosté v plné sestavě, postoupí do finále po vítězství 6:2.

Druhé utkání nabídne tradiční bitvu – Dobruška a Benátky se utkaly vždy v posledních třech letech, loni se z vítězství 5:2 radovali Středočeši. I letos je benátecký tým favoritem: do play-off postoupil z druhého místa tabulky a v základní části Dobrušku jednoznačně porazil (hostům ovšem chyběla řada zraněných hráčů). Mezi největší hvězdy soutěže patří indonéská dvojice v benáteckém dresu Megawati Gustiani Sari a Viki Indra Okvana. Singlovou jedničkou Středočechů je Pavel Florian, mezi opory patří Petr Jelínek, Jiří Provazník či Kateřina Tomalová. Dobruška se bude opírat o výkony českých i slovenských reprezentantů. Zahraniční posily Michala Matějku a Mariana Smreka doplní bratři Tomáš a Ondřej Kopřivové, Alžběta Bášová či Petra Hofmanová.

BadmintonWeb.cz tipuje: diváci ve Vinoři uvidí vyrovnané singly i špičkové debly. Bratři Kopřivové budou dělat maximum, ale přesto nakonec do finále postoupí Benátky po výhře 5:3.

Propozice Yonex & Sportobchod finále play-off extraligy smíšených družstev 2011 

 

Termín: 9. - 10. dubna 2011                
Místo: Tělocvična ZŠ Praha - Vinoř, Prachovická 340
Časový rozpis:
Sobota 9. 4. 2011      
11:00 Sokol Veselý Brno-Jehnice - Sokol Meteor Praha-Radotín A
15:00 BK Deltacar Benátky nad Jizerou - Sokol Dobruška
Neděle 10. 4. 2011      
9:00 utkání o 3. místo
13:00 finále
Pořadatel: Sport Lubas s pomocí oddílu Sokol Meteor Praha-Radotín
Vrchní rozhodčí: Ing. Ivan Škácha
Vedení turnaje: Alfred Teller a členové badmintonového oddílu Sokol Meteor Praha-Radotín 

Doporučit:


Autor: Tomáš Krajča [23.03.2011]

Diskuze k článku


Žádný příspěvek zatím nebyl do diskuze vložen.

Vložit nový příspěvek do diskuze



Související články

Přijďte se podívat na finále play-off extraligy

16.-17. dubna bude tělocvična ZŠ Vinoř hostit vrcholný turnaj - finále play-off extraligy v badmintonu. Přijďte se podívat na utkání čtyř nejlepších smíšených družstev o titul. Více na www.playoff-badminton.cz.

Benátecký pohár: jubilejní ročník turnaje GPA

Medaile pro juniorské reprezentanty z věkové kategorie U17, dvě výhry Kateřiny Tomalové či přetrženou achillovku Hany Milisové – to vše přinesl jubilejní 20. ročník Benáteckého poháru – Memoriálu Petra Martince st.

ME klubů: Benátky došly mezi osm nejlepších

Ve francouzském Tours probíhalo od 10. do 14. června mistrovství Evropy klubů. Český zástupce, BK 1973 Deltacar Benátky n. Jiz., došel i v oslabené sestavě do čtvrtfinále.

Vítězi extraligy se v dramatickém finále play-off staly Benátky nad Jizerou

Finálový turnaj extraligy smíšených družstev nabídl dramatické a vyrovnané souboje čtyř předních českých týmů. Z titulu se radují Benátky nad Jizerou, které ve finále porazily Brno-Jehnice poměrem 5:3.

Finále badmintonové extraligy slibuje nevídané drama

 11. a 12. dubna se v Praze odehraje iBOD a ČEPS Finále play-off extraligy v badmintonu za účasti čtyř nejlepších českých týmů. O mistrovský titul se utkají obhájce TJ Sokol Veselý Brno-Jehnice, loni stříbrný BK 1973 Deltacar ...

Přijďte se podívat na finále play-off extraligy

 O víkendu 11.-12. dubna bude tělocvična ZŠ Vinoř hostit finálový turnaj play-off extraligy v badmintonu. Přijďte se podívat na české i zahraniční hvězdy; o titul se budou prát týmy Českého Krumlova, Brna, Benátek a domácího ...


Prověřené badmintonové haly s komentáři:

Badminton Praha | Badminton Brno 
Badminton Ostrava 

Pravidla badmintonu

 

Badmintonový zpravodaj

  • Nechte si pravidelně zasílat nejzajímavější novinky ze světa badmintonu!

O projektu | Kontakty | Odkazy | Nabídka pro firmy | Reklama na serveru | RSS


Partneři: Yonex - nejlepší vybavení na badminton | Badmintonové rakety nakoupíte výhodně na Sportega.cz | Test kolečkových bruslí | Badmintonové rakety Victor | Trápí vás Pepa Mech | SportServisOáza


2006-2018 © Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv použití materiálů z tohoto webu je možné pouze s výslovným souhlasem autorů RSS