O badmintonu víme vše, je to naše hra!

diskuze

e-shop

DOUBLES badmintonový camp 2015

FORFUN SPORT Vás zve na unikátní badmintonový camp, zaměřený hlavně na čtyřhry, ovšem není nikde psáno, že musíte dorazit se svým partnerem, se kterým hráváte. Kemp je určený i pro jednotlivce.

Budou se o Vás starat TOP hráči českého badmintonu. Letošní mistr ČR v pánské čtyřhře Standa Kohoutek a několikanásobná mistryně ČR ve čtyřhře žen Hana Milisová . Dále Katka Tomalová, která je mistryní ČR 2012 ve čtyřhře a v neposlední řadě několikanásobný juniorský mistr ČR a držitel bronzu z letošního MČR, srdcař, Vojta Šelong.

Kapacita kempu je 32 hráčů, což je zároveň ideální počet pro průběh kempu. Hráči budou rozděleni do dvou skupin. Vždy když bude jedna skupina na kurtech pod dohledem trenérů, tak ta druhá se určitě nebude flákat, ba naopak budete čas trávit speciálními cvičeními pod dohledem odborníků a nebo můžete aktivně regenerovat na bazénu či v sauně, které jsou v aerálu BOSPOR.

Pro přihlášení se zaregistrujte na forfunsport@gmail.com nebo na tel: 733 599 400. Pro úplnou registraci je potřeba zaslat zálohu 1000,- Kč nebo celou částku (info o platbě održíte mailem po Vaší registraci)

Facebook: https://www.facebook.com/events/148134082188334/

Pokud kolem sebe máte lidi, které by tento kemp mohl zajímat, budeme rádi, když jim pošlete pozvánku.

Doporučit:


Autor: Tomáš Krajča [14.09.2015]

Diskuze k článku


Žádný příspěvek zatím nebyl do diskuze vložen.

Vložit nový příspěvek do diskuze



Související články

Říjnový Badminton Camp Michala Turoně v Praze

Další badminton Camp Michala Turoně bude 17. - 19. října 2014 a je určen pro začínající a pokročilé rekreační hráče badmintonu.

Známe los mistrovství světa

Los MS byl k českým hráčům pro první kola mírný, mají ale možnost postavit se i největším favoritům. Dostane Kristína Gavnholt možnost potrápit olympijskou vítězku Li Xuerui?

Zlepšete svou hru na kempu reprezentačního trenéra Michala Turoně v Praze-Vinoř

 Zdokonalte svoji techniku na Badminton Campu Michala Turoně. O víkendu 8. 11.–10. 11. si vezme do parády začínající i pokročilé rekreační hráče.

Zlepšete svou hru na kempu reprezentačního trenéra Michala Turoně v Praze-Kravaře

Zdokonalte svoji techniku na Badminton Campu Michala Turoně. O víkendu 22. 11.–24. 11. si vezme do parády začínající i pokročilé rekreační hráče.

Zimní badmintonový camp: tréninky s Tomášem Krajčou

VAŠE LIGA a BadmintonCoach vás zvou na zimní camp, který proběhne o víkendu 7.-8. prosince v tělocvičně na Spojích. Přijďte zlepšit svou úderovou techniku, pohyb i taktiku hry a překvapte své ligové soupeře.

Z tréninku reprezentace: trable s barvičkami

Chcete vidět, jak trénuje česká badmintonová reprezentace? Hana Milisová nahrála na svůj YouTube účet záznam cvičení pohybu po kurtu, které je hodně náročné – ne tolik fyzicky, ale spíše mentálně.


Prověřené badmintonové haly s komentáři:

Badminton Praha | Badminton Brno 
Badminton Ostrava 

Pravidla badmintonu

 

Badmintonový zpravodaj

  • Nechte si pravidelně zasílat nejzajímavější novinky ze světa badmintonu!

O projektu | Kontakty | Odkazy | Nabídka pro firmy | Reklama na serveru | RSS


Partneři: Yonex - nejlepší vybavení na badminton | Badmintonové rakety nakoupíte výhodně na Sportega.cz | Test kolečkových bruslí | Badmintonové rakety Victor | Trápí vás Pepa Mech | SportServisOáza


2006-2018 © Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv použití materiálů z tohoto webu je možné pouze s výslovným souhlasem autorů RSS