O badmintonu víme vše, je to naše hra!

diskuze

e-shop


22.09.2011 08:18
Pavel
Dobry den. Mel bych dotaz na odehrani mice protihrace po podani. Muze po podani ihned smecovat? Myslim tim,pokud stoji spravne v poli,ale raketou presahuje pole pro podani? Nekdo mi tvrdil,ze raketou nesmi presahnout podavaci pole a raketu musi drzet v urovni pasu. Je pro prijem podani nejake takove pravidlo?Dekuji za odpoved.

Vložit nový příspěvek do diskuze


Prověřené badmintonové haly s komentáři:

Badminton Praha | Badminton Brno 
Badminton Ostrava 

Pravidla badmintonu

 

Badmintonový zpravodaj

  • Nechte si pravidelně zasílat nejzajímavější novinky ze světa badmintonu!

O projektu | Kontakty | Odkazy | Nabídka pro firmy | Reklama na serveru | RSS


Partneři: Yonex - nejlepší vybavení na badminton | Badmintonové rakety nakoupíte výhodně na Sportobchod.cz | Test kolečkových bruslí | Badmintonové rakety Victor | Trápí vás Pepa Mech | SportServisOáza


2006-2018 © Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv použití materiálů z tohoto webu je možné pouze s výslovným souhlasem autorů RSS