O badmintonu víme vše, je to naše hra!

diskuze

e-shop


22.03.2011 16:59
Tomáš Krajča
Dobrý den, odpověď na tuhle otázku najdete v článku http://www.badmintonweb.cz/na_slovicko_s_rozhodci_jak_vyzrat_na_pravidlove_zadrhely.htm Jinak obecně platí, že automaticky chyba to není, ale obvykle se píská, když hráč hraje úder shora a vy mu ho zablokujete, naopak když hraje na síti odspodu, tak se to většinou nepíská - ale nesmíte být samozřejmě raketou přes síť.

Vložit nový příspěvek do diskuze


Prověřené badmintonové haly s komentáři:

Badminton Praha | Badminton Brno 
Badminton Ostrava 

Pravidla badmintonu

 

Badmintonový zpravodaj

  • Nechte si pravidelně zasílat nejzajímavější novinky ze světa badmintonu!

O projektu | Kontakty | Odkazy | Nabídka pro firmy | Reklama na serveru | RSS


Partneři: Yonex - nejlepší vybavení na badminton | Badmintonové rakety nakoupíte výhodně na Sportobchod.cz | Test kolečkových bruslí | Badmintonové rakety Victor | Trápí vás Pepa Mech | SportServisOáza


2006-2018 © Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv použití materiálů z tohoto webu je možné pouze s výslovným souhlasem autorů RSS